Ryan in ’t Veld

Toetsen, zang, songwriting

Nadat Ryan op zijn 4e jaar in de huiskamer de toetsen ontdekte, werd het steeds duidelijker dat muziek zijn absolute passie is! Door de jaren heen heeft hij dit verder ontwikkeld door o.a. 8 jaar keyboardles aan de muziekschool in Heerlen, via de Herman Brood Academie in Utrecht een opstapje naar een vooropleiding Conservatorium in Haarlem en daar omheen ca. 15 jaar ervaring als toetsendocent. Live performances in uiteenlopende samenstellingen, het begeleiden van vocalisten en inmiddels ruim een jaar wekelijks optreden bij Live Piano’s in Heerlen, mochten dan ook niet ontbreken! In zijn lessen is er dan ook de mogelijkheid om naast keyboard/piano aan zang, songwriting, theorie en gehoortraining te werken.

Omdat Ryan met nadruk oog wil houden voor ieder individu, werkt hij liever niet met vaste lesmethodes. Ryan vindt het een leuke uitdaging om juist voor iedere leerling een passend aanbod te bieden, waarbij plezier in muziek maken voorop staat!

Daarnaast werkt Ryan nauw samen met Leonie Hermans (Docent zang, toneel, musical en muziektheater) waardoor de mogelijkheid bestaat om combinatielessen te volgen. In deze lessen gaan zij samen gepassioneerd en met veel plezier aan de slag om hun leerlingen de passende tips & tricks te bieden. Denk hierbij aan zangtechniek, jezelf begeleiden op piano, het schrijven van eigen songs, liedinterpretatie en meer!

Andere docenten