Marco Fioraso

Gitaar / Basgitaar

Als mijn vader voetballer was geweest, rende ik nu waarschijnlijk ergens over het gras. Hij speelde echter gitaar en daarmee begint mijn verhaal als gitarist al op heel jonge leeftijd.

Nog voordat ik een tiener werd had ik van mijn vader de riff van Jumpin’ Jack Flash geleerd en kwam de liefde voor gitaar tot bloei. In de laatste groepjes van de lagere school speelde ik in mijn eerste echte band en werden de eerste steentjes gelegd om te groeien tot waar ik nu ben.

Toen duidelijk werd dat gitaar een groot deel van mijn leven worden zijn mocht ik naar de muziekschool waar ik mijn zesde graad ‘Gitaar Lichte Muziek’ heb behaald, destijds nog met de insteek om aan het Conservatorium te gaan studeren. Dat laatste is er nooit van gekomen en heb uiteindelijk een lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde behaald.

Muziek blijft echter een prominente rol in mijn leven spelen en ik breng dan ook veel tijd door met live muziek maken en het verzorgen van lessen in de huiselijke sfeer. De kans om lessen voor Popschool Parkstad te verzorgen voelt voor mij dan ook als een logische volgende stap. Met ruime ervaring als priv├ędocent en flink wat ervaring op het podium weet ik zeker dat er bij Popschool Parkstad mooie muziek zal klinken.

Andere docenten