Bram Peters

Drums

Bram kreeg zijn 1e drumstel op zijn 7e verjaardag en had meteen het drumvirus te pakken. Na enkele jaren menig uurtje in het oefenhok en op de muziekschool te hebben doorgebracht vormde hij met drie vrienden van de middelbare school zijn eerste bandje. Hiermee heeft Bram meegedaan aan Kunstbende. Na een erg leuk en leerzaam traject hebben ze het tot de regiofinale weten te schoppen.

Een aantal jaar later voegde Bram zich bij de band Wake up! Met deze band heeft Bram een aantal leuke optredens gedaan. Zo heeft Wake up! samen met onder anderen Triggerfinger en Kinkobra een kleine tour gedaan langs zalen als 013, LuxorLive, Patronaat en Solar Festival.

In de zomer van 2015 heeft Bram met een aantal studiegenoten de popband “Statesmen” opgericht. De band heeft in korte tijd vele successen geboekt (getekend bij Innercore Music, boekingsdeal bij Agents After All en vele grotere optredens door Nederland en Duitsland) en is op dit moment bezig met het opnemen van een debuutalbum. Voor een uitgebreidere biografie over Statesmen zie de social media kanalen van Statesmen.

Naast het spelen in Statesmen, speelt Bram nog in de Americana band Martinus en wordt hij regelmatig geboekt voor sessie- en studioklussen.

Bram is recentelijk afgestuurd aan de Rockacademie, met als specialisatie “drums”. Op de Rockacademie heeft hij een groot deel van zijn muzikale netwerk opgebouwd en les gehad van vele bekende namen uit de Nederlandse muziekscene.

Hiernaast geeft Bram bandcoaching-workshops aan leerlingen van middelbare scholen en drumles aan leerlingen van verschillende leeftijden en niveau’s.

Andere docenten